Časopis za pokrajino Posavje
22.09.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Povzročitelj nesreče pri Krmelju brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Objavljeno: Petek, 31.05.2019    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
Policijski avto (2)
Sevniški policisti so bili včeraj okoli 10.30 obveščeni o prometni nesreči pri Krmelju. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 27-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 62-letna voznica. Oba udeleženca sta se v nesreči lažje poškodovala. Policisti so še ugotovili, da povzročitelj nesreče nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju krajev Drašiči, Gorenja Pirošica in Čedem izsledili in prijeli šest državljanov Alžirije, državljana Maroka in državljana Egipta. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Statistika včerajšnjega dne

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 55-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli 210 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 12-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.
« Nazaj na seznam