Časopis za pokrajino Posavje
21.07.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Poziv voznici, udeleženi v prometni nesreči v Brežicah

Objavljeno: Torek, 12.02.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Policija marica 3
Brežiški policisti so bili obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči, v kateri naj bi bila udeležena kot peška.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov se je nesreča zgodila včeraj okoli 9. ure, ko je ženska prečkala cesto izven prehoda za pešce na Cesti bratov Cerjakov. Vanjo naj bi trčila voznica osebnega avtomobila, ki je pripeljala iz centra Brežic in zavijala na Prečno pot. Voznica se je po nesreči ustavila in peški ponudila pomoč, vendar je ta pomoč odklonila. Zaradi razjasnitev vseh okoliščin nesreče prosimo voznico, udeleženo v prometni nesreči, da se zglasi na Policijski postaji Brežice ali pokliče na telefonsko številko 07 466 03 00.

Poškodovan avtomobil

Na parkirnem prostoru na Bizeljski cesti v Brežicah je v noči na 11. 2. nekdo razbil steklo osebnega avtomobila znamke BMW in poškodoval notranjost. Povzročil je za okoli 5000 evrov škode.

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti PP Krško so v kraju Oštrc izsledili in prijeli osem državljanov Alžirije, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.
« Nazaj na seznam