Časopis za pokrajino Posavje
5.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Predrznež na bencinskem servisu vstopil v avto, nato pa pobegnil z otrokom v njem

Objavljeno: Petek, 09.08.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Policija marica
31-letna občanka se je z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa, mlajši bratec pa je ostal v vozilu.

Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je le-ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, pripetem v otroškem sedežu, odpeljal, v smeri proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj. V Rimskih Toplicah so ga policisti ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. 53-letnega moškega, doma z območja Zidanega Mosta, bodo kazensko ovadili zaradi sumov storitve kaznivih dejanj Roparska tatvina, Povzročitev lažje telesne poškodbe in Odvzem mladoletne osebe.

Zaseg tablet na MP Bistrica ob Sotli

Na Mejnem prehodu Bistrica ob Sotli so včeraj dvema voznikoma zasegli tablete, ki vsebujejo snovi, ki so po uredbi zavedene kot prepovedane droge.

Prijeli sprovajalca in tujce, ki so nezakonito prestopili državno mejo

Brežiški policisti so na avtocestnem postajališču izsledili in prijeli 22-letnega državljana Avstrije, ki je v vozilu prevažal štiri državljane Turčije, ki so pred tem nezakonito prestopili državno mejo. Osumljencu kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države so odvzeli prostost in ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. Policijski postopki z državljani Turčije pa še niso zaključeni.


 
« Nazaj na seznam