Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Preklic iskanja Vite in Reya

Objavljeno: Torek, 10.05.2022    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
Zjutraj smo objavili novico, da sta od včeraj zjutraj pogrešana otroka Vita in Rey iz Novega mesta. Kot so nam sporočili iz Policijske uprave Novo mesto, akcijo iskanja preklicujejo, saj so ju našli na območju Straže. Z njima je vse v redu, še dodajajo.

Svojci so včeraj obvestili policiste, da pogrešajo 14-letno Vito Žagar iz Westrove ulice v Novem mestu in 13-letnega Reya Bobnarja iz Ulice Slavka Gruma v Novem mestu. Reya pogrešajo od jutranjih ur, ob odhodu od doma naj bi bil oblečen v športne hlače modre barve, pulover rdeče in modre barve, obut je bil v bele športne copate. Vita je bila nazadnje opažena 9. 5. okoli 14. ure, ko je neznano kam odšla iz OŠ Drska. Oblečena je bila v modre jeans hlače, pulover črne barve s sivo kapuco in obuta v belo rdeče športne copate. Pri sebi je imela torbo sive barve z obrobo v roza barvi.

Po do sedaj zbranih obvestilih novomeških policistov bi se pogrešana lahko nahajala skupaj. Takoj po prejetem obvestilu o pogrešanju so pričeli izvajati številne aktivnosti za njuno izsleditev, vendar ju do tega trenutka še niso našli. Vse, ki bi Vito in Reya opazili ali karkoli vedeli o okoliščinah njunega izginotja, prosijo, da pokliče na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Vir: PU Novo mesto
« Nazaj na seznam
»