Časopis za pokrajino Posavje
11.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prepir in pretep v Venišah

Objavljeno: Petek, 26.06.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
112 (2)
Krški policisti so v sredo, nekaj po enajsti uri, posredovali v Venišah, kjer naj bi prišlo do prepira in pretepa med dvema moškima. Policisti so z obema opravili razgovor, eden od njiju je moral zaradi lažjih poškodb tudi iskati zdravniško pomoč.

42- in 46-letnik sta drug drugega obtoževala, kdo je komu kaj dolžan in kdo je dejansko koga prvi udaril – očitala sta si dolg in izsiljevanje, le njunih dejanskih vlog policisti (še) niso mogli razvozlati. V primer se bodo morali še malo poglobiti, oba akterja pa so opozorili na posledice, krive ovadb.

Na Obrežju pridržali iskano osebo

Pri mejni kontroli na mednarodnem mejnem prehodu Obrežje so policisti ugotovili, da imajo v postopku osebo, ki jo išče Interpol Kosova. Voznik osebnega avtomobila, ki ni bil njegova last, se je policistom zdel sumljiv, zato so podrobneje preverili, s kom imajo opravka. Pridržali so ga in odpeljali v takojšnji postopek na sodišče.

17 ilegalnih prestopnikov meje pri Koprivniku in Zameškem

V četrtek so policisti na območju Koprivnika in Zameškega med deseto uro dopoldne in četrto uro popoldne prijeli državljana Albanije, 12 državljanov Pakistana in 4 državljane Bangladeša, za katere so ugotovili, da so v državo prišli nezakonito. Pri iskanju oseb so poleg policistov sodelovali tudi službeni psi in policijski helikopter. Postopki s tujci še niso zaključeni.

Gasilci obvladali kačo

Na praznični četrtek so na Hočevarjevem trgu v Krškem posredovali gasilci PGE Krško, ki so s terase gostinskega lokala s tehničnim posegom odstranili kačo in jo spustili v naravo.

Motena dobava vode v Brežicah Pod obzidjem

Komunala Brežice obvešča uporabnike iz ulice Pod obzidjem v Brežicah, da bo danes, med 7.30 in 14. uro,  motena dobava pitne vode zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

V soboto zvečer zapora ceste v Rigoncah

CGP Novo mesto obvešča, da bo v soboto, 27. junija, od 19. do 21. ure popolna zapora ceste Rigonce-meja RS/RH zaradi tradicionalne komemoracije v Rigoncah. Obvoza ne bo.

 
« Nazaj na seznam