Časopis za pokrajino Posavje
25.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pri padcu s kolesom poškodovana kolesarka

Objavljeno: Sreda, 31.07.2019    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
GasilciPGE (10)
Včeraj ob 20.56 se je v naselju Gregovce v občini Brežice pri padcu s kolesom poškodovala občanka. Reševalci NMP Brežice so poškodovano oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Požari na vozilih

Sinoči ob 23.09 je v naselju Ardro pri Raki v občini Krško zagorelo osebno vozilo. Lastnik je pred prihodom gasilcev z ročnim gasilnikom pogasil začetni požar. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj, požar pogasili, odklopili akumulator, pregledali vozilo s termovizijsko kamero ter vozilo umaknili s cestišča.

Osebno vozilo je gorelo tudi v naselju Kerinov Grm v občini Krško, o čemer so bile obveščene pristojne službe minuto pred polnočjo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj in požar pogasili.

Motnja dobave električne energije

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorskih postaj Trebež izvod Trebež med 8. in 12. uro, TC Šentlenart 2 med 5. in 7. uro, Mrzlava vas izvod Kozelc med 8. in 11. uro ter Mrzlava vas izvod Krška vas–vežica med 8. in 11. uro. Na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Leskovec Gmajna 2 izvod Zajčki med 8. in 11. uro.
« Nazaj na seznam