Časopis za pokrajino Posavje
20.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pri Velikem Podlogu zagorel delovni stroj, v Krškem ostrešje

Objavljeno: Četrtek, 06.01.2022    Rubrika: KRONIKA Redakcija
pozar v stari vasi (2)

Z intervencije gasilcev PGD Videm ob Savi in PGE Krško na C. 4. julija na območju naselja Stara vas(foto: PGD Videm ob Savi)

V sredo ob 13.40 je v bližini naselja Veliki Podlog, občina Krško, gorel delovni stroj. Požar je do prihoda gasilcev s priročnimi sredstvi deloma omejil lastnik, gasilci PGE Krško pa so zavarovali kraj dogodka, požar pogasili in odklopili akumulator. Obveščene so bile pristojne službe.

pozar v stari vasi (1)
Ob 15.47 je na Cesti 4. julija v Krškem zagorelo ostrešje večstanovanjskega objekta. Gasilci PGE Krško in PGD Videm ob Savi so s pomočjo avtolestve požar pogasili ter s termovizijsko kamero pregledali požarišče. Obveščene so bile pristojne službe.

Tehnična pomoč gasilcev

Ob 9.12 so na Cesti 4. julija v Krškem gasilci PGE Krško s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

OBVESTILA

Motena vodooskrba v Globokem

Komunala Brežice obvešča uporabnike iz Globokega, da bo danes, 6. 1. 2022, predvidoma med 8. in 10. uro motena dobava pitne, zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Motena dobava elektrike v delu Sevnice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8.30 in 12. uro na območju TP Orle, nizkonapetostno omrežje – Na Novi.

Vir: ReCO Brežice, foto: PGD Videm ob Savi
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte