Časopis za pokrajino Posavje
4.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prometna nesreča v Krškem

Objavljeno: Četrtek, 18.04.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Prometna nesreča v Krškem
V sredo okoli 16.30 so bili krški policisti obveščeni o prometni nesreči na Cesti krških žrtev. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo z udeležbo štirih vozil povzročila voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčila v avtomobil voznika, ki je vozil pred njo.
 

Njegov avtomobil je odbilo in je trčil v drugega voznika, ta pa še v voznico, ki je vozila pred njim. V nesreči se je lažje poškodoval potnik v vozilu povzročiteljice.

Vlom v Guntah

V popoldanskih urah je v Guntah na območju Krškega neznanec skozi priprto okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in zlat nakit.

Ostali dogodki

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 56-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli 175 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Trebnjem so zasegli moped kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil pod vplivom alkohola in nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi petih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe in požara.
« Nazaj na seznam