Časopis za pokrajino Posavje
9.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

S parkirišča v potok; sevniški policisti zasegli vozilo

Objavljeno: Sreda, 22.03.2017    Rubrika: KRONIKA Redakcija
V torek popoldan je ob 14.30 uri na Pionirski cesti v Leskovcu pri Krškem voznik osebnega vozila zapeljal s parkirnega prostora v manjši potok. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka in s tehnično intervencijo postavili vozilo na parkirni prostor. V nesreči ni bilo poškodovanih.

52-letniku zasegli vozilo

Sevniški policisti so danes, 22. 3., nekaj pred 7. uro, v Sevnici zasegli avtomobil 52-letnemu kršitelju, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper voznika bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Avto se mu je zaklenil

21. 3. so se nekaj čez 7. uro zjutraj v naselju Vrbina občanu zaklenila vrata službenega kombiniranega vozila. Na pomoč so mu priskočili gasilci PGE Krško, ki so s tehničnim posegom odprli vrata na vozilu.

OBVESTILA

Elektrodela 22. marca

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 22.3., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije, in sicer na območju občine Krško med 8. in 9. uro na TP Veniše vas; v brežiški občini med 8.30 in 12. uro na območju TP Dolenja Pirošica - izvod gasilski dom ter med 13. in 14. uro na območju TP Žejno - izvod Žejno - desno, v občini Sevnica pa bodo dela potekala med 8. in 14. uro na območju TP Telčice - nizkonapetostni izvod Lastina - Jarc.

Brežice: popolna zapora Ceste bratov Milavcev

KOP Brežice d.d., obvešča o popolni, 24-urni zapori (LZ 026011) Cesta bratov Milavcev v Brežicah, in sicer deset dni v terminu od 22.03. do 20.04. Zapora bo vzpostavljena zaradi izgradnje povezovalnega kanalizacijskega voda.

 
« Nazaj na seznam