Časopis za pokrajino Posavje
12.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

S tovornim vozilom »padel« v jašek

Objavljeno: Torek, 09.07.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
GasilciPGE (10)
8. julija je nekaj po 9. uri na Tovarniški ulici v Krškem voznik tovornega vozila zapeljal na kovinski jašek, ki se je vdrl in pri tem poškodoval rezervoar za pogonsko gorivo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili baterijo, preprečili nadaljnje iztekane goriva, že izteklo gorivo posuli z vpojnimi sredstvi in madež počistili. Okoli 500 litrov preostalega goriva so prečrpali v drugo posodo.

Trčil v kombinirano vozilo, nato še v drevo

Malo po 12. uri je v naselju Gorenja vas pri Leskovcu osebno vozilo trčilo v kombinirano vozilo in nato še v drevo. Pri tem se je ena oseba poškodovala, reševalci NMP Krško pa so ga po oskrbi na kraju nesreče prepeljali v brežiški urgentni center.

Gasilci požagali drevo

V Šentjanžu so tamkajšnji prostovoljni gasilci popoldan odstranili drevo, ki je ogrožalo stanovanjsko hišo.

Vetrolom

Ob 14.30  je v Slovenski vasi na telefonske žice obešeno podrto drevo ogrožalo varnost v cestnem prometu. Posredoval je dežurni pri cestnem podjetju, ki je drevo varno odstranil.

OBVESTILA

Zapora mostov v Kostanjevici
 
Kostak Krško obvešča, da bodo danes, 9. julija, med 7. in 17. uro vzpostavljena popolna zapora južnega mostu v Kostanjevici na Krki, v sredo, 10. julija, pa med 7. in 17. uro zaradi nujnih vzdrževalnih del delna zapora Študentskega mosta.

 
« Nazaj na seznam