Časopis za pokrajino Posavje
2.03.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Štirje Afganistanci so se skušali izmakniti mejni kontroli

Objavljeno: Četrtek, 21.01.2021    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
ilegalci na podvozjih (1)

Fotografija je simbolična.

Policisti PMP Obrežje so med kontrolo tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak odkrili štiri državljane Afganistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Tatvina hrastovih dreves

Policiste PP Krško je oškodovanec obvestil, da naj bi mu neznanci v gozdu na območju Zalok podrli okoli dvajset hrastovih dreves. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Ostali dogodki

Policisti Policijske uprave Novo mesto so 20. 1. intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 133 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, groženj, vlomov in ponarejanja dokumentov. Posredovali so zaradi poskusa izmika mejni kontroli.

Elektro dela v četrtek
elektrika-visoka napetost (2)

Fotografija je simbolična.


Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje: TP KRIŽIŠČE izvod ŽABKAR LEVO, in sicer danes, 21. 1., med 12.00 in 13.00.

Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam