Časopis za pokrajino Posavje
27.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Strela poškodovala streho stanovanjskega objekta v Podgorju ob Sevnični

Objavljeno: Torek, 04.08.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
elektrika-visoka napetost (2)
V večernem ponedeljkovem neurju, ki je Posavju tokrat k sreči kar prizaneslo, je nekaj po 21. uri v Podgorju ob Sevnični strela udarila v stanovanjski objekt. Gasilci PGD Sevnica in Zabukovje so objekt pregledali s termo kamero in poškodovano ostrešje prekrili z nadomestno kritino. Na kraju je bil prisoten dežurni delavec Elektra Celje.

V Radečah ukradli registrsko tablico

V Radečah so policisti PP Laško obravnavali tatvino registrske tablice iz parkiranega tovornega avtomobila.

Nezakoniti prehodi držane meje

Policisti PU Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Brezja pri Veliki Dolini (PP Brežice) in Doblič (PP Črnomelj) izsledili in prijeli 25 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s 16 državljani Bangladeša, petimi državljani Afganistana in štirimi državljani Pakistana še niso zaključeni.

Obvestila
       
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes  zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije med 8. in 14. uro na območju TP Kostanjek, Graben Ašič, Graben, Raztez, Anže Anže Šalamon, Brezje Anže in Raztez.

Kostak Krško obvešča o popolni zapori Elektrarniške ceste v Brestanici od 3. 8. 2020 od 23. ure do 4. 8. 2020 do 18. ure. Obvoz ni predviden.
 
« Nazaj na seznam