Časopis za pokrajino Posavje
30.03.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Svojci pogrešajo Aljaža Zajca

Objavljeno: Četrtek, 15.08.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Aljaž Zajc

Aljaž Zajc

Svojci so 14. 8. v popoldanskih urah obvestili policijo, da pogrešajo 23-letnega Aljaža Zajca s Stojanskega Vrha. Nazadnje so ga videli 14. 8. v jutranjih urah v Brežicah.

Aljaž je visok 183 cm, ima kratko pristrižene temne lase, oblečen pa naj bi bil v kratke hlače črne barve z belimi lisami in majico s kratkimi rokavi. Obut je bil v črne športne copate, pri sebi pa ima najverjetneje dva nahrbtnika, črne in sive barve. Po nekaterih informacijah bi se Aljaž lahko nahajal na območju Posavja.

Policisti so takoj pričeli z aktivnostmi za izsleditev pogrešanega, poteka tudi iskalna akcija, vendar ga do tega trenutka še niso našli. Prosimo vse, ki bi pogrešanega videli ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Vir: PU Novo mesto

Iz ReCo Brežice so sporočili, da so se ponoči na območju Brežic z okolico policistom pri iskanju pogrešane osebe pridružili vodniki reševalnih psov pri ZRPS-Dolenjska in SIP KZS Skupina 8. Iskalno akcijo so prekinili v popoldanskih urah, pogrešanega pa še niso našli. Policija še naprej zbira vse podatke o pogrešani osebi. 
« Nazaj na seznam