Časopis za pokrajino Posavje
22.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Tatvina v višini kar za okoli 20.000 €!

Objavljeno: Sreda, 21.11.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Med  19.  in  20.  11.  je v naselju Drušče na območju Sevnice neznanec vlomil v  gospodarski objekt ob nedograjeni stanovanjski hiši. Odtujil je vrtni traktor, motorno žago in električno ročno orodje. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan kar za okoli 20.000 evrov.

Poskus izmika mejni kontroli

V včerajšnjih popoldanskih urah je na mejni prehod Obrežje, na vstop v Slovenijo, pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila. V tovornem delu so našli tri  tujce, ki so se skriti med tovorom skušali izogniti mejni kontroli in nezakonito  vstopiti v Slovenijo. Tujce, ki so se izrekli za državljane Bangladeša, so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

OBVESTILA

Sevniški zapori cest v Pijavicah in mestu Sevnica

Občina Sevnica obvešča o dolgotrajni popolni zapori prometa na odsekih lokalnih cest Puščava-Pijavice (o. m. Mokronog-Trebelno-Sevnica) in Krmelj-Gabrijele-Pijavice, od 21. 11. 2018 do 19. 1. 2019, zaradi izvajanja del na ureditvi križišča v Pijavicah. Hkrati občina obvešča uporabnike, da bo zaradi sanacije komunalnega voda vzpostavljena popolna zapora prometa na odseku Kmunala-NHM (vrtec), pri bloku NHM 24, in sicer 21. in 22. 11., od 6. do 15. ure. 

Elektrodela 21. novembra

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 21. 11.,  zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Sremič-izvod Agrokombinat posestvo, in sicer med 8. in 12. uro.
 
« Nazaj na seznam
»