Časopis za pokrajino Posavje
23.03.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Traktorska nesreča v Brezju pri Dovškem

Objavljeno: Torek, 31.07.2018    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
Včeraj ob 19.21 se je v naselju Brezje pri Dovškem, občina Krško, občan prevrnil s traktorjem. Policisti PP Krško so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je 49-letni moški po travniku vozil traktor s pripetim obračalnikom za seno. Pri vožnji vzvratno po pobočju se je traktor prevrnil in moški je padel z vozila. Gasilci PGE Krško so protipožarno zavarovali kraj nesreče, izklopili akumulator na traktorju ter nudili pomoč reševalcem NMP Krško pri oskrbi in prenosu hudo poškodovanega traktorista. Reševalci NMP Krško so ga oskrbeli na kraju in prepeljali v SB Novo mesto. Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo.

Gorelo ob železniških tirih

Ob 22.40 je v naselju Gornje Brezovo, občina Sevnica, ob železniški progi gorel odpadni material, les in žagovina. Gasilci PGD Sevnica so požar na površini dvajsetih kvadratnih metrov pogasili.

Gasilci nad sršene ...

Ob 21.53 so v naselju Bojsno, občina Brežice, gasilci PGD Obrežje iz podstrešja stanovanjskega objekta odstranili sršenje gnezdo.

... in vrata avtomobila

Ob 8.03 so gasilci PGE Krško na Leskovški cesti, občina Krško, s tehnično intervencijo odprli vrata osebnega vozila.

Odtujil suhomesnate izdelke

V kraju Drenovec pri Leskovcu je med 28. 7. in 30. 7. nekdo vlomil v zidanico in odtujil suhomesnate izdelke. Lastnika je oškodoval za 250 evrov.

Zapora zaradi sanacije križišča na Velikem Cirniku

Javno podjeje Komunala d.o.o. Sevnica obvešča o dolgotrajni delni zapori prometa in kratkotrajni popolni zapori prometa na cesti LC 372301 Šentjanž-V. Cirnik-Svinjsko in LC 425412 V. Cirnik-Hrastovica na območju križišča na Velikem Cirniku. Zapora bo izvedena od 23. 7. 2018 do 28. 9. 2018 24 ur dnevno zaradi sanacije križišča na Velikem Cirniku. Obvoz urejen ob gradbišču.

Elektrodela 31. julija

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 31. 7., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Bistrica ob Sotli, na območju transformatorskih postaj Gregovci med 8.15 in 10.15, Gregovci vas med 11. in 13. uro ter Gregovci izvod Stara vas med 10. in 13. uro. Na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Šentlenart Gozdna izvod Gozdna Slovenijales med 8. in 10. uro. Na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorskih postaj Kamenica in Kamenško med 8. in 13. uro.    
« Nazaj na seznam