Časopis za pokrajino Posavje
4.12.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Trk vozil na Tovarniški ulici v Krškem oz. na priključku na obvoznico

Objavljeno: Torek, 16.11.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
nesreca-trk vozil-simbolicna

Fotografija je simbolična.

V ponedeljek ob 17.27 sta na Tovarniški ulici v Krškem trčili osebni vozili. Gasilci PGE Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Krško so lažje poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

O prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v križišču v Krškem so bili  nekaj po 17. uri obveščeni tudi policisti PU Novo mesto. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 20-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v križišču odvzel prednost 34-letnemu vozniku. Lažje poškodovanega 34-letnega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Zaseg vozila v Armeškem

b 15. uri so policisti PP Krško na območju Arneškega kontrolirali promet in ustavili voznika osebnega avtomobila BMW 520. Avtomobil je vozil 26-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. BMW so zasegli in zaradi kršitev cestno prometnih predpisov na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Tatvina goriva na delovišču v Krškem ...

Na delovišču v Krškem je med 13. 11. in 15. 11. nekdo vlomil v rezervoarja dveh delovnih strojev in odtujil okoli 70 litrov goriva.

... in na Zalokah

V noči na 16. 11. je na avtocestnem postajališču Zaloke nekdo iz rezervoarja tovornega vozila hrvaških registrskih oznak iztočil in odtujil okoli 500 litrov goriva.

Vlom na Bregah

15. 11. med 6. in 16. uro je v naselju Brege na območju Krškega neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar, zlat nakit in prenosni računalnik. Lastnico je oškodoval za okoli 3700 evrov.

Gasilci na Senovem do onemogle osebe

Ob 16.26 so na Cesti Kozjanskega odreda na Senovem, občina Krško, gasilci PGE Krško s strokovnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjskem objektu, v katerem se je nahajala onemogla oseba.

Obvestila 
 
Komunala Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, da bo zaradi izrednih vzdrževalnih del motena oskrba s pitno vodo na vodovodu Sevnica, območje Florjanske ulice - na odseku proti gradu danes, 16.11.2021, predvidoma med 8. in 14. uro.
 
Kostak Krško obvešča, da bo danes izvedena popolna zapora na cesti JP 693952 Senuše-Brezovska gora med 16.11.2021 in 13.12.2021.
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na: 
  • področju nadzorništva Brežice med 8.30 in 10. uro na območju TP Cirnik, nizkonapetostno omrežje – Cirnik smer Mokrice 
  • področju nadzorništva Krško mesto med 8.30 in 10.30 uro na območju TP Raški vrh.
Vir: ReCO Brežice, PU Novo mesto
« Nazaj na seznam
»