Časopis za pokrajino Posavje
9.08.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Umrl pri popravilu avtomobila

Objavljeno: Ponedeljek, 20.06.2022    Rubrika: KRONIKA Redakcija
nesreca-prevrnjeno vozilo-simbolicna
17. 6. okoli 20.30 so bili krški policisti obveščeni o nesreči pri delu v okolici Krškega, kjer naj bi moški zaradi hudih poškodb umrl. Opravili so ogled, zbrali obvestila in po prvih ugotovitvah je moški popravljal avtomobil, ki ga je podložil s kamnom. Ko se je nahajal pod vozilom, je avtomobil zdrsnil in padel nanj. Kljub nudeni prvi pomoči je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Policisti bodo po zaključeni preiskavi z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Pri Krškem ukradli cevi in žlebove ...

V okolici Krškega je nekdo s strehe objekta odtujil odtočne cevi in žlebove. Lastnika je oškodoval za 200 evrov.

... v Studencu pa zlat nakit

V naselju Studenec na območju PP Sevnica je v noči na 19. 6. neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit.

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju PP Brežice (Podgračeno, Mala Dolina, Loče, Ribnica in Cirnik) izsledili in prijeli osem državljanov Bangladeša, dva državljana Pakistana, tri državljane Kube in državljana Maroka, na območju PP Sevnica tri državljane Sirije, na območju PP Krško (Oštrc) šest državljanov Gambije in dva državljana Malija, na območju PP Črnomelj (Zilje) po enega državljana Slonokoščene obale, Kameruna in Konga, v Metliki in Drašičih pa šest državljanov Afganistana, dva državljana Iraka, dva državljana Irana in državljana Romunije. Policijski postopki s tujci, ko so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto
 
« Nazaj na seznam
»