Časopis za pokrajino Posavje
29.03.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Boštanju voznica zbila motorista

Objavljeno: Petek, 14.02.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Nekaj pred 14. uro so bili sevniški policisti obveščeni o prometni nesreči v Boštanju. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 50-letna voznica osebnega avtomobila, ki je na parkirnem prostoru zapeljala vzvratno in trčila v 75-letnega motorista.

Lažje poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico, povzročiteljici nesreče pa so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Poskus izmika mejni kontroli

Policisti PMP Dobova so med kontrolo tovornega vlaka, ki je na vstop v Slovenijo pripeljal iz Srbije, v enem izmed vagonov našli državljana Libije in državljana Tunizije, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so predali hrvaškim varnostnim organom.

Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes, zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, prekinjena oziroma motena dobava električne energije na območju TP Mrčna sela - nizkonapetostni izvod Veternik levo predvidoma med 8. in 14. uro ter na območju TP Mladje, Dol, Bočje Gaj in Brlog predvidoma med 8.30 in 13. uro.
« Nazaj na seznam