Časopis za pokrajino Posavje
17.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V dveh petkovih nesrečah v Sevnici dva poškodovana

Objavljeno: Sobota, 11.09.2021    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
accident-151668_1280
V petek ob 14.12 sta na Trgu svobode v Sevnici trčili dve osebni vozili. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali pri oskrbi ponesrečenca in prenosu do reševalnega vozila, posuli cestišče z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč Policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo prepeljali v ZD Sevnica. Dežurni cestnega podjetja so počistili cestišče.

Dve uri kasneje pa je na Kvedrovi cesti v Sevnici voznik osebnega vozila zbil peško. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali pri oskrbi ponesrečene in prenosu do reševalnega vozila, posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč Policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo prepeljali v UC Brežice.

Zgodaj zjutraj goreli odpadki

Danes ob 5.24 je v naselju Brezina, občina Brežice, pri podjetju Fomes gorel odpadni material. Posredovali so gasilci PGD Brežice in Brežice okolica, ki so požar v naravi pogasili.

Gasilci "na silo" do onemogle osebe

Ob 10.55 so gasilci PGD Brežice v naselju Župelevec, občina Brežice, s tehnično intervencijo odprli vrata stanovanjskega objekta, v katerem se je nahajala onemogla oseba.

Petdnevna popolna zapora ceste Veliki Trn-Arto

Podjetje Kostak Krško d.d., obvešča o popolni zapori ceste LC 191152 Veliki Trn-Arto v času od 10. 9. 2021 do 15. 9. 2021 zaradi del na cestišču. Obvoz ni predviden.

Zapora ceste zaradi prireditve

Zaradi otvoritve večnamenskega objekta bo danes, 11. 9., od 8.00 do jutri, 12. 9., do 2. ure zjutraj popolna zapora LC Spodnji Stari Grad-Vrbina, občina Krško. Obvoz ni predviden.

Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte