Časopis za pokrajino Posavje
27.11.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Leskovcu pri Krškem zasegli drogo in petarde

Objavljeno: Petek, 19.11.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Zasezene petarde Leskovec pri Krskem (16.11.2021)

Zasežene petarde pri hišni preiskavi

Krški policisti so na podlagi sodne odredbe zaradi suma, da bodo pri preiskavi našli prepovedano drogo, v Leskovcu pri Krškem zjutraj opravili hišno preiskavo. Pri hišni preiskavi so zasegli okrog 500 g zelenih posušenih rastlinskih delcev (sum, da gre za prepovedano drogo) ter 2.500 petard in nekaj nabojev, za katere osumljeni ni imel ustrezne listine. Za najdene in zasežene predmete bodo uvedli postopek o prekršku.

Iz trgovine s polnimi vozički brez plačila

V četrtek, 18. 11., je v Krškem nekaj pred tretjo uro popoldne več oseb z nakupovalnim vozičkom krožilo po trgovini in nabiralo artikle. Nato so izkoristili gnečo ob blagajni in artikle odpeljali brez plačila, preden so jih zaposleni uspeli ustaviti.

Danes nekaj časa brez elektrike v delu Vidma in na območju Orl

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije:
  • na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Roto kolonija Videm, nizkonapetostno omrežje – Naš blok nad Zdolsko cesto med 8. in 14. uro,
  • na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Orle, nizkonapetostno omrežje – Na novi med 9. in 13. uro in na območju transformatorske postaje Dvorc med 7.45 in 12. uro.
Vir: ReCO Brežice, PU Novo mesto
« Nazaj na seznam
»