Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Leskovcu ukradli dva traktorska akumulatorja

Objavljeno: Četrtek, 20.01.2022    Rubrika: KRONIKA Redakcija
vlomilec (pexels.com)

Fotografija je simbolična.

Krški policisti so v Leskovcu opravili ogled kraja tatvine. Lastniku so neznanci od začetka meseca iz dveh traktorjev odnesli akumulatorja in ga tako oškodovali za okoli tristo evrov.

V Sevnici poškodovana 13-letna peška

Policisti PU Novo mesto so obravnavali sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lahkimi telesnimi poškodbami. Zvečer se je v prometni nesreči v Sevnici lažje poškodovala 13-letna peška. Hodila je v skupini pešk, pri tem pa jo je med vožnjo vzvratno spregledala voznica osebnega avtomobila in jo zadela, tako da je padla. Oskrbeli so jo v sevniškem zdravstvenem domu.

Gasilci ovrgli sum na uhajanje plina

plin-simbolna slika

Fotografija je simbolična.

Ob 23.46 je na Sremiški cesti v Krškem občan sumil, da uhaja zemeljski plin. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so opravili pregled plinske napeljave, preverili stanje tudi z detektorjem plina, uhajanja pa niso zaznali.

Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Cerina - nizkonapetostno omrežje Cerina grad med 10. in 15. uro. 

Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

13.12.2020 | Redakcija

Ribiška družina Sevnica

07.05.2020 | Redakcija

Mavzoleju povrnili sijaj