Časopis za pokrajino Posavje
27.07.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V nesreči na Cesti 4. julija dve poškodovani osebi

Objavljeno: Sreda, 01.07.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
112 (1)
V torek popoldne malo pred 16. uro sta na Cesti 4. julija v Krškem trčili dve osebni vozili. Dve lažje poškodovani osebi so reševalci NMP Krško oskrbeli na kraju dogodka. Gasilci PGE Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, pomagali osebi pri izstopu iz avtomobila, nudili prvo pomoč poškodovanima osebama do prihoda reševalcev, do prihoda policije usmerjali promet, odstranili vozili s cestišča, posuli razlite motorne tekočine in počistili cestišče.

Tatvina goriva

Na delovišču pri Mrtvicah je v noči na 30. 6. nekdo iz rezervoarja delovnega stroja iztočil in odtujil okoli 200 litrov goriva.

Nezakoniti prehodi državne meje

Na območju Cirnika (PP Brežice) in Oštrca (PP Krško) so policisti izsledili in prijeli štiri državljane Egipta, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Obvestila

Elektro dela v Krmelju

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah, danes, 1. julija, prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Krmelj šola med 8:30 in 11:30 uro.

Popolna zapora ceste Pod Goro

Podjetje Kostak d.d. Krško, obvešča o popolni zapori JP 693995 Pod Goro v času od 1.7.2020 do 10.7.2020 zaradi del na infrastrukturi. Obvoz ni predviden.
« Nazaj na seznam