Časopis za pokrajino Posavje
27.10.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V petek tri nesreče na posavskih cestah in trije poškodovani

Objavljeno: Sobota, 18.09.2021    Rubrika: KRONIKA Sporočilo
Nesreca, vozilo

Prometna nesreča v Mirnski dolini (foto: PGD Sevnica)

V petek ob 14.20 sta v naselju Gorenje Skopice, občina Brežice, trčila osebno in tovorno vozilo. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, nudili pomoč reševalcem pri prenosu poškodovane osebe, posuli razlite motorne tekočine in preprečili iztek v meteorni jašek, nudili pomoč policiji in vlečni službi ter s tehničnim posegom odstranili tovorno vozilo s cestišča. Reševalci NMP Brežice so poškodovano osebo oskrbeli na kraju ter prepeljali v SB Brežice.

Poškodovan voznik kombija v Stari vasi ...

Ob 17.33 je v naselju Stara vas-Bizeljsko, občina Brežice, voznik s kombiniranim vozilom zapeljal s cestišča in se prevrnil. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Brežice so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v SB Brežice.

... in voznik avtomobila pri Gabrju

Ob 17.42 je na cesti Mokronog-Boštanj pri naselju Gabrje, občina Sevnica, voznik z osebnim vozilom zapeljal v odbojno ograjo. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, očistili po vozišču razlite motorne tekočine ter nudili pomoč policiji in vlečni službi. Poškodovanega voznika so svojci prepeljali v SB Novo mesto.

Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam
»