Časopis za pokrajino Posavje
30.05.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V prometni nesreči na Malem Kamnu umrl voznik traktorja

Objavljeno: Sobota, 08.06.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
V petek, 7. 6., nekaj pred 19. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kraju Mali Kamen na območju Krškega. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 63-letni voznik vozil kmetijski traktor s pripetim priklopnikom, na katerem so bila naložena drva.

Pri vožnji po lokalni cesti po klancu navzdol je v desnem ovinku zapeljal skrajno levo, na brežino. Traktor se je močno nagnil in prevrnil na voznika, ki je pred tem padel iz vozila. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrlo pet ljudi. Dva potnika v osebnem avtomobilu, pešec, motorist in voznik kmetijskega traktorja. V enakem obdobju lanskega leta je bilo na naših cestah šest smrtnih žrtev.

Na avtocesti dvakrat zagorelo vozilo

Ob 22.21 je na avtocesti Smednik–Drnovo, pred izvozom Drnovo, gorelo osebno vozilo. Lastnik je pred prihodom gasilcev z ročnim gasilnikom pogasil začetni požar. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj, odklopili akumulator ter s termovizijsko kamero pregledali vozilo.
 
Ob 2.48 je na avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje gorelo osebno vozilo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nezgode in počistili cestišče.

Drevo ogrožalo objekt

Ob 17.48 je na Tovarniški ulici v Krškem nagnjeno drevo ogrožalo stanovanjski objekt. Gasilci PGE Krško so s tehničnim posegom odstranili drevo.

Na Bizeljskem zagorela drva, a ne v štedilniku

V petek nekaj po 12. uri so na Vidovi poti na Bizeljskem zagorela drva na prostem. Gasilci PGD Bizeljsko in Stara vas so požar pogasili, premetali drva in jih dodatno zalili.

Gasilci izvlekli avto iz jarka

Ob 13.00 so na Cesti izgnancev v Brestanic gasilci PGE Krško s tehničnim posegom izvlekli osebno vozilo, ki je obtičalo v jarku.

Vir: PU Novo mesto in ReCO Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte