Časopis za pokrajino Posavje
3.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V teku iskalna akcija; v Sevnici našli mrtvo osebo

Objavljeno: Petek, 14.10.2016    Rubrika: KRONIKA Redakcija
he blanca (3)

V teku je iskalna akcija na širšem območju Impoljce in porečja Save pri HE Arto-Blanca

Včeraj, 13. 10., so okoli 16. ure na Prvomajski ulici v Sevnici posredovali reševalci NMP Sevnica in gasilci PGD Sevnica, ki so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanjskega objekta, v katerem so našli mrtvo osebo. 

V teku iskalna akcija na območju Arta

Ponoči, 14. 10., so se nekaj čez polnoči policiji pri iskanju pogrešane osebe na območju naselja Arto (Impoljca) pridružili vodniki psov Zveze reševalnih psov Slovenije iz Brežic, vodniki Kinološke zveze Slovenije za Dolenjsko, Posavje in Belo krajino ter gasilci PGD Sevnica. Vodniki psov so preiskali obrežje reke Save od Arta v smeri HE Blanca z okolico. Gasilci PGD Sevnica so omenjeni odsek reke Save in prelivna polja pri HE Blanca preiskali s pomočjo čolna. Okoli 4. ure je bila iskalna akcija prekinjena, z iskanjem pa bodo nadaljevali okoli 8. ure zjutraj, saj pogrešane osebe še niso našli.

Elektro dela na Malem Vrhu
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 14. oktobra, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, in sicer na območju transformatorske postaje Mali Vrh med 8.00 in 10.00 uro.

 
 
« Nazaj na seznam