Časopis za pokrajino Posavje
21.06.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V ukradeno vozilo natankal gorivo brez plačila

Objavljeno: Petek, 21.12.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Sinoči so bili policisti nekaj po 22. uri obveščeni, da je na enem izmed avtocestnih bencinskih servisov voznik osebnega avtomobila znamke Mercedes v rezervoar natočil  gorivo za  nekaj  manj  kot 60 evrov in odpeljal s kraja ne da bi plačal gorivo. 

Na  podlagi  opisa  vozila so policisti 32-letnega voznika izsledili in kontrolirali na mejnem prehodu Obrežje. Med postopkom mejne
kontrole in ob preverjanju v schengenskem informacijskem sistemu je bilo ugotovljeno, da 32-letni državljan Romunije vozi  avtomobil, ki je bil ukraden na Portugalskem. Voznika so pridržali, avtomobil zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Vonj vznemiril zaposlene v krškem hramu kulture

20. devembra so v Kulturnem domu Krško zaposleni ob 16.30 zaznali neidentificiran vonj po dimu ali plinu. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so pregledali prostore s termo kamero in exploziometerom. Vzroka za vonj niso zaznali.

Elektrodela 21. decembra

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 21. 12., zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Gorelce- izvod Novi Grad v sevniški občini, in sicer med 8:00 in 14:00, na območju občine Krško pa med 8:30 in 12:00 na območju transformatorske postaje Čretež-izvod vodovod ter Čretež proti Gori.


 


 
« Nazaj na seznam
»