Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Večerna iskalna akcija v Ribnici

Objavljeno: Petek, 31.03.2023    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Gasilci v čolnih

Fotografija je simbolična.

Sinoči ob 20.26 se je pod vodstvom policije pričelo iskanje pogrešane osebe na nabrežju in v reki Savi v naselju Ribnica, občina Brežice. Pri iskanju so sodelovali vodniki reševalnih psov ZRPS Dolenjska in gasilci PGE Krško, ki so opravili pregled brežin in s plovilom površino reke Save. Pogrešana oseba ni bila najdena, iskalna akcija je zaradi oteženih pogojev do nadaljnjega prekinjena.

Obvestila 

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije:
  • na področju nadzorništva Brežice okolica: na območju transformatorske postaje Rakovec, nizkonapetostno omrežje – Rakovec, predvidoma med 9:00 in 10:00 uro,
  • na področju nadzorništva Sevnica z okolico: na območju transformatorske postaje Mrzla Planina, Podgorje Pipan in Podgorje Golob  predvidoma med 8:00 in 14:00 uro in
  • na področju Krško mesto na območju transformatorske postaje Libna, nizkonapetostno omrežje – Levo proti glavni cesti predvidoma med 8:00 in 14:00 uro ter  na območju transformatorske postaje Veliko Mraševo, nizkonapetostno omrežje – levo proti Krki + hiša pri TP predvidoma med 10:00 in 14:00 uro.
Vir: ReCO Brežice
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte