Časopis za pokrajino Posavje
29.03.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Vlom in tatvina računalnika ter orodja

Objavljeno: Ponedeljek, 26.02.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Med 19. 2. in 23. 2. je v Brežicah nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je prenosni računalnik, motorno žago in električno orodje. Lastnika je oškodoval za 600 evrov.

Zaradi vžiga lesene obloge velika škoda na gospodarskem objektu

Požaru v gospodarskem objektu v Brezju pri Dovškem, o čemer smo pisali minulo soboto, je po podatkih policije botroval vžig lesene obloge ob dimniku krušne peči. Ogenj je uničil zgornjo etažo objekta in kmetijski traktor, po oceni oškodovanca pa je v požaru nastalo za okoli 50.000 evrov škode.

Pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti Policijske postaje Krško so med kontrolo prometa v noči na 25. 2. v Krškem ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,75 miligrama alkohola. Volkswagen polo so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Elektrodela v Bušeči vasi

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 26. 2., med 9:45 in 11:15 zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Bušeča vas.
« Nazaj na seznam