Časopis za pokrajino Posavje
3.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Vlomilec v Nemški vasi odnesel TV-sprejemnik in kosilnico

Objavljeno: Torek, 02.06.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
vlomilec (pexels.com)

Vlomilec je lastnika oškodoval za okoli 1500 €.

V Nemški vasi na območju PP Krško je med 31. 5. in 1. 6. neznani storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore ter odtujil televizijski sprejemnik in kosilnico, s čimer je povzročil lastniku za okoli 1500 evrov škode.

Med tovorom skriti Afganistanci

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila turških registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila, v katerem so v tovornem delu našli tri državljane Afganistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Pri Dobovi ilegalno preko meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Dobove izsledili in prijeli dva državljana Maroka in  državljana Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Prerezane pnevmatike

Na območju Radeč je neznanec na osebnem vozilu prerezal tri pnevmatike.

OBVESTILO

Elektrodela 2. junija

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah danes, 2. junija, prekinjena dobava električne energije na območju transformatorskih postaj: med 10:00 in 14:00 TP Jerman Vrh- izvod Jerman Vrh zgoraj, med 8:30 in 11:00 TP Črnc-izvod Turnšek in med 7:45 in 14:30 TP Pecelj-izvod Zdole.
« Nazaj na seznam