Časopis za pokrajino Posavje
14.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Voznica pri Blanci zletela s ceste

Objavljeno: Petek, 24.05.2019    Rubrika: KRONIKA
Policijski avto (3)
V četrtek, 24. 5., nekaj pred 6. uro so bili sevniški policisti obveščeni o prometni nesreči pri Blanci. Po prvih ugotovitvah je 27-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila. Lažje poškodovano voznico so oskrbeli reševalci.

Afganistanca skrita v srbskem tovornjaku

Policisti PMP Obrežje so pri pregledu tovornega vozila srbskih registrskih oznak v tovornem delu našli dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom skušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujca so predali hrvaškim varnostnim organom.

Ostali dogodki

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 65-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli 228 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj, so zasegli avtomobil in moped. Posredovali so zaradi enajstih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitega prehoda državne meje.
« Nazaj na seznam