Časopis za pokrajino Posavje
22.08.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Z dvorišča izginil avtomobil, v katerem so bili kontaktni ključi

Objavljeno: Sreda, 24.04.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Nesreča v Brestanici
24. 4. ob 7. uri je oškodovanka obvestila policiste o tatvini osebnega avtomobila v Sobenji vasi. Po prvih ugotovitvah policistov je nekdo z dvorišča gospodarskega objekta odtujil avtomobil Ford C Max, kovinsko sive barve, registrskih oznak KK RL-266. Vozilo je bilo odklenjeno, v ključavnici pa kontaktni ključi.

Nesreča v Brestanici

V torek popoldne so posredovali gasilci PGE Krško v kraju Brestanica, kjer je prišlo na cesti Brestanica-Senovo do prometne nesreče dveh osebnih vozil. Gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj, odklopili akumulator in pomagali policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci NMP Krško so poškodovano osebo prepeljali v UC Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Tehnična pomoč gasilcev
 
Prav tako v torek popoldne so posredovali gasilci PGD Brežice na Jurčičevi ulici v Brežicah, kjer so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja, v katerem je bila onemogla oseba. Reševalci NMP Brežice so osebo pregledali in jo oskrbeli. Obveščene so bile pristojne službe.
 
Obvestila 
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Senuše izvod Senuše med 8. in 11.30 uro in  na območju transformatorske postaje Kripspar izvod Ardro med 12. in 15. uro; na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Račja vas med 8. in 14. uro.

Delna zapora ceste Dobova-Mihalovec

Med 25. 4. in 30. 4. 2019 bo od 7.00 do 17.00 delno zaprta cesta JP 525251 Dobova-Mihalovec (Urek) zaradi nadgradnje obstoječega omrežja KK Dobova Mihalovec. Kot sporoča CGP d.d., bo promet urejen izmenično enosmerno z znaki.
« Nazaj na seznam
»