Časopis za pokrajino Posavje
30.07.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zagorel je karton na prikolici

Objavljeno: Sreda, 23.06.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
IMG_3769

Simbolična fotografija

Ob 4.16 je na avtobusni postaji v naselju Gabrje, občina Sevnica, zagorela prikolica na tovornem vozilu, na katerem je bil naložen karton. Gasilci PGD Krmelj in Šentjanž so zavarovali kraj dogodka, usmerjali promet do prihoda cestne službe in požar pogasili. V požaru je bila uničena prikolica tovornega vozila in avtobusno postajališče.

Obvestila

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju nadzorništev: 
  • Področju nadzorništva Brežice med 6.30 in 7. uro ter med 14. in 14.45 uro na območju TP Dečna sela trgovina in med 7. in 14. uro na območju TP Sromlje, Sromlje vas, Curnovec, Okljukova gora, Volčje, Jurovec, Silovec in Sveti Janez 
  • Področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 12. uro na območju TP Spodnji Stari grad, nizkonapetostno omrežje – Spodnji Stari grad smer zbirni center 
  • Področju nadzorništva Sevnica med 8. in 13. uro na območju TP Dvorc, Zagradec, Ruda, Razbor, Podgorica, Polje Lisca in Tončkov dom Lisca.
Vir: ReCO Brežice
 
« Nazaj na seznam