Časopis za pokrajino Posavje
22.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zagorel odpadni gradbeni material

Objavljeno: Sreda, 28.11.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
V torek okoli pol dvanajste ure dopoldan je v Kajuhovi ulici na Senovem gorel odpadni gradbeni material. Posredovali so gasilci PGE Krško in PGD Senovo, ki so požar pogasili.

S helikopterjem v UKC
Helikopter Slovenske vojske je v spremstvu dežurne ekipe HNMP v torek zjutraj prepeljal obolelo osebo iz SB Brežice v UKC Ljubljana. 

Vlom v Brestanici
V Brestanici je 27. 11. neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je zlat nakit in lastnike oškodoval za 5000 evrov.
 
Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, 28. novembra 2018, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto - na območju transformatorskih postaj: Površje Dolenja vas, Dolga Raka, Smednik, Krakovo, Krakovo-Gomila, Ravno Kremen, Kržišče, Mali Koren in Gmajna med 11. in 12.30 uro ter na področju nadzorništva Sevnica - na območju transformatorske postaje Sevnica mizarska izvod Kurnik med 11 in 14. uro.
« Nazaj na seznam
»