Časopis za pokrajino Posavje
19.08.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zagorelo ostrešje hiše na Bizeljskem

Objavljeno: Petek, 01.02.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Ogenj fire-2777580_1920pixabay.com
V četrtek dopoldne je na Bizeljski cesti na Bizeljskem zaradi poškodbe krušne peči zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Gasilci PGD Bizeljsko in Stara vas so požar pogasili, pregledali prostore in začasno pokrili tri kvadratne metre strehe.

Gasilci do onemogle osebe

Nekaj po 12. uri  so na Goleku gasilci PGE Krško s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše, v kateri se je nahajala onemogla in podhlajena oseba. Gasilci so osebi nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Krško, ki so osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

Dogodki na območju PU Novo mesto

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 41-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli 144 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Pridržali so voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola in zasegli vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj. Posredovali so zaradi treh kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma in tatvin. Posredovali so zaradi požara.
 
« Nazaj na seznam
»