Časopis za pokrajino Posavje
15.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zapeljal na robnike in uničil avto

Objavljeno: Četrtek, 31.10.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
118900
Nekaj minut pred deveto zvečer so policisti na številki 113 sprejeli klice o vozniku, ki nezanesljivo vozi in vijuga po cesti. Ni ga bilo treba ustaviti, saj se je v Sevnici, na krožišču ob trgovskem centru, ustavil sam, ko je zapeljal na robnike in tako poškodoval vozilo, da so se sprožili varnostni mehovi.

Za nevozno vozilo z iztekajočimi tekočinami so poskrbeli sevniški gasilci. Za poškodovanega voznika so poskrbeli reševalci in ga odpeljali v bolnišnico. Policisti upravičeno domnevajo, da so poškodbe nastale, ker voznik med vožnjo po prvih ugotovitvah ni bil privezan. Odredili so tudi strokovni pregled, da bi ugotovili, ali je nesreči morda botroval alkohol.

Vlom na Vihrah

Na Vihrah so v noči iz srede na četrtek vlomili v stanovanjsko hišo, jo pregledali in lastniku odnesli nekaj prihrankov.

V Brežicah prijeli Maročana

V Brežicah so policisti prijeli državljana Maroka, ki ni znal pojasniti, kako je prišel v Slovenijo. Postopek s tujcem (skupaj je bilo na območju policijske uprave v zadnjih 24-ih urah prijetih 24) še ni zaključen.

Iz Krke potegnili laboda

V sredo dopoldne so v naselju Vrhovska vas, občina Brežice, gasilci PGE Krško s čolnom iz reke Krke potegnili mrtvega laboda, katerega je prevzel dežurni delavec veterinarsko higienske službe.

Gasilci 'vlomili' v stanovanje
 
Zvečer so gasilci PGE Krško na Cesti izgnancev v Brestanici, občina Krško, ob prisotnosti policije s strokovnim posegom odprli notranja vrata stanovanja. Na kraju dogodka so bili tudi reševalci NMP Krško, njihova pomoč pa ni bila potrebna.

Vir: PU Novo mesto, ReCO Brežice
« Nazaj na seznam