Časopis za pokrajino Posavje
9.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zapora ceste zaradi sanacije plazu; elektro dela

Objavljeno: Sreda, 14.08.2019    Rubrika: KRONIKA Redakcija
zapora ceste-znak (1)
Kostak Krško obvešča, da bodo v sredo, 14. 8. 2019, izvedli popolno zaporo na lokalni cesti LC 191101 Rožno–Presladol, v kraju Kališovec, zaradi sanacije plazu. Označen bo obvoz.

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorskih postaj Raški vrh med 8. in 10. uro ter Bučka med 11. in 14. uro.

Dogodki na območju PU Novo mesto

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 216 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami in tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Metliki so zasegli avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.
« Nazaj na seznam