Časopis za pokrajino Posavje
16.01.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zapora zaradi motokros dirke na Prilipah

Objavljeno: Sobota, 21.04.2018    Rubrika: KRONIKA Redakcija
CGP d.d. Novo mesto obvešča, da bo zaradi izvedbe motokros dirke na Prilipah vzpostavljena popolna zapora na cesti R3-675, odseku Čatež ob Savi–Mokrice (km 1,850–2,100). Popolna zapora bo trajala od 7.00 do 21.00, skladno z elaboratom začasne prometne ureditve ter soglasjem DARS-a pa bo promet preusmerjen na državno cesto R3-675 in avtocesto A2.

Pogasili goreče bale
 
V soboto popoldne so v naselju Podbočje na prikolici vozila in na cestišču zagorele bale sena. Gasilci PGE Krško in PGD Podbočje so goreče bale pogasili in počistili cestišče.

Poškodba otroka

Včeraj si je ob 11. uri na Dalmatinovi ulici v Krškem otrok pri športnih aktivnostih poškodoval roko. Reševalci NMP Krško so roko imobilizirali in otroka prepeljali v UC SB Novo mesto.
 
Nesreče v cestnem prometu


20. 4. sta ob 11.40 pri kraju Arto trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo oskrbeli na kraju dogodka.
 
Gasilci pomagali odpreti protivlomna vrata

V petkovem popoldnevu so se ob 16.40 stanovalki večstanovanjske stavbe na Aškerčevi ulici v Krškem zaklenila protivlomna stanovanjska vrata. Gasilci PGE Krško so s pomočjo avtolestve vstopili skozi odprto okno v stanovanje v sedmem nadstropju in odklenili vrata.
« Nazaj na seznam