Časopis za pokrajino Posavje
20.10.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zapuščeno vozilo po trku v drevo

Objavljeno: Nedelja, 18.10.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
112 (2)
V soboto navsezgodaj, nekaj po 5. uri, je bilo na cesti Zavratec–Rovišče, pri odcepu za Studenec, opaženo zapuščeno osebno vozilo, ki se je ponoči zaletelo v drevo in obstalo na brežini ceste naslonjeno na vinogradniške stebre. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so odklopili akumulator, nudili pomoč policiji z razsvetljavo in preventivno pregledali okolico dogodka.

Traktor zdrsnil po brežini Save ...

Ob 9.15 je v bližini Glavnega trga v Sevnici traktor zdrsnil po brežini reke Save. Gasilci PGD Sevnica so traktor s tehničnim posegom izvlekli na utrjeno površino.

... kombi obstal na razmočenem travniku

Ob 11.51 je v naselju Log, občina Sevnica, na razmočenem travniku obstalo kombinirano vozilo. Vozilo so s tehničnim posegom izvlekli nazaj na vozišče gasilci PGD Sevnica.

Gasilci razkuževali domove ostarelih

Ob 13.06 so v Brežicah, občina Brežice, gasilci PGE Krško razkužili notranje prostore doma starejših občanov.  Ob 16.45 so v naselju Loka pri Zidanem mostu, občina Sevnica, gasilci PGD Sevnica razkuževali notranje prostore doma starejših občanov.

Nedeljska elektro dela

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije danes, 18.10.2020, na področju nadzorništva Sevnica na območju transformatorskih postaje TP Sevnica Lisca in TP Lisca Spodnje Brezovo med 8:00 in 12:00 uro ter na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje TP Brežice stolpič  med 7:30 in 9:30 uro.
« Nazaj na seznam