Časopis za pokrajino Posavje
17.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zaradi alkohola preveč nestabilen za električni skiro

Objavljeno: Petek, 10.09.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
padec s skirojem, simbolicna

Fotografija je simbolična.

Krški policisti so v sredo zvečer obravnavali primer padca z električnim skirojem. 36-letnik naj bi z njim padel med vožnjo po pločniku v Krškem. Pri tem si je zlomil prst na roki. Brežiški policisti so v bolnišnici za 36-letnika odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,41 mg/l alkohola v izdihanem zraku, krški policisti pa še preiskujejo vse okoliščine nesreče.

V Trščini pokradli žlebove

Sevniški policisti so v sredo dopoldne opravili ogled tatvine žlebov v Trščini. Tam so neznanci v zadnjih dneh iz kozolca ob vikendu odtujili približno osemnajst metrov bakrenih žlebov in odtočnih cevi.

Zdolanu plačilni nalog

Zaradi kršitve javnega reda so policisti napisali plačilni nalog kršitelju na Zdolah. Slednjemu, 46-let staremu znancu policije, so napisali še plačilni nalog zaradi lažne prijave kršitve javnega reda in miru. 

Na Krškem polju prijeli šest ilegalcev iz Bangladeša

V širše zastavljeni akciji so policisti iz Brežic, Krškega, prometni policisti, iz Šentjerneja, Trebnjega in specializirane enote za nadzor državne meje v Brežicah na relaciji Veliki Podlog – Drnovo prijeli šest tujcev, državljanov Bangladeša, ki so v Slovenijo prišli ilegalno. Omenjene tujce je v avtu vozil 23-letni državljan Hrvaške, ki so ga v postopek prevzeli kriminalisti sektorja kriminalistične policije iz Novega mesta.

Vir: PU Novo mesto
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte