Časopis za pokrajino Posavje
11.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zaradi okužbe v Sevnici zaprta tamkajšnji fitnes center in športni dom

Objavljeno: Sreda, 01.07.2020    Rubrika: KRONIKA Nujno obvestilo
iStock-1202366951
Studio Vitaja iz Sevnice obvešča obiskovalce King's Gym Sevnica, da zaradi osebe, ki jim je danes zjutraj sporočila, da je pozitivna na Covid-19, ter je včeraj zvečer med drugimi lokacijami obiskala tudi fitnes v Sevnici, le-tega preventivno zapira do nadaljnega, KŠTM Sevnica pa zapira celoten Športni dom.

Okužena oseba je fitnes Kings's Gym v športnem domu obiskala v ponedeljek, 29.6., ob 17:47, ter v torek, 30. 6., ob 17:56. Vsem, ki ste od tedaj dalje obiskovali fitnes, ekipa Vitaja svetuje, da preventivno obiščete zdravnika (pokličite najbližji Zdravstveni Dom ali osebnega zdravnika) in opazujte svoje zdravje / počutje. Vsem, ki ste bili v tem času v sevniškem fitnesu, prav tako zaradi potencialnega prenosa, odsvetujejo obisk fitnesa v Krškem.
V Studio Vitaja so sicer v sodelovanju s KŠTM Sevnica celotno stavbo športnega doma dodatno razkužili. Fitnes karte bodo za vmesni čas zamrznili.

K temu dodajajo, da bo najverjetne tekom dneva podrobneje znano, kje vse se je obolela oseba gibala in kaj vse bo potrebno še posledično zapreti, zato uporabnike pozivajo, da spremljajte njihove novice na socialnih omrežjih ali drugih medijih še naprej.

B. M., vir: Studio Vitaja

 
« Nazaj na seznam