Časopis za pokrajino Posavje
2.03.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zaseg avtomobila v Kerinovem Grmu

Objavljeno: Sreda, 20.01.2021    Rubrika: KRONIKA Redakcija
Kerinov Grm-svetovni dan Romov 2019 (61)

Fotografija je simbolična.

V torek nekaj pred 12. uro so policisti PP Krško v Kerinovem Grmu ustavili voznika osebnega avtomobila brez nameščenih registrskih tablic. Med postopkom so ugotovili, da 42-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil. VW passat so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Pridržali 36-letnika, ki je grozil sodelavcu

Policiste PP Krško so 19. 1. okoli 7.30 poklicali na pomoč iz podjetja na območju Krškega, kjer naj bi se moški nedostojno vedel, grozil sodelavcu in ga žalil. 36-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog.

Na Gubčevi v Krškem so zaznali vonj po plinu

plin-simbolna slika

Fotografija je simbolična.

V torek popoldne, ob 14.38, so posredovali gasilci PGE Krško na Gubčevi ulici v Krškem, kjer so stanovalci zaznali vonj po plinu. Gasilci so večstanovanjski objekt pregledali, prezračili, vendar plina z merilno napravo niso zaznali.

Obvestila
 
Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce, da bo danes, 20. 1., zaradi vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena oziroma motena dobava električne energije:
  • na nadzorništva Bistrica ob Sotli na območju TP Bračna vas - nizkonapetostni izvod Vikendi Ribnik predvidoma med 8. in 13. uro;
  • na nadzorništvu Krško mesto na območju TP Kalce Naklo - nizkonapetostni izvod Kalce Naklo levo predvidoma med 11. in 14.30 uro.
Vir: PU Novo mesto, ReCO Brežice
« Nazaj na seznam