Časopis za pokrajino Posavje
19.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Znova zagorelo na centru za ravnanje z odpadki

Objavljeno: Petek, 04.12.2020    Rubrika: KRONIKA Redakcija
2020-11-27-Center-Spodnji-Stari-Grad-2

Na centru za ravnanje z odpadki je bil manjši požar že minuli petek.

Iz ReCo Brežice poročajo, da je ob pol petih zjutraj zagorelo na Centru za ravnanje z odpadki Spodnji Stari Grad. Posredujejo gasilci PGE Krško in PGD Dolenja vas. Do manjšega požara je na centru prišlo tudi minuli petek dopoldne.

Pri Malem Mraševem s ceste na njivo ...

V četrtek ob 5.18 je na regionalni cesti pri naselju Malo Mraševo osebno vozilo zapeljalo s ceste in obstalo na njivi. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka ter vozilo s pomočjo avto vitla potegnili na cestišče. Do izteka motornih tekočin pri tem ni prišlo. V nesreči ni bilo poškodovanih.
 
... v Brežicah pa v ograjo na mostu

Prav tako v četrtek zjutraj je na Bizeljski cesti v Brežicah osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v ograjo na mostu. Posredovali so gasilci PGE Krško. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulator, preprečili nadaljnje iztekanje nevarnih tekočin, cestišče posuli z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč vlečni službi. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

OBVESTILA

Elektrodela 4. decembra

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območjih transformatorskih postaj:
  • TP Sremič med 7.30 in 8.15 uro,
  • TP Celine Raka med 8. in 10.30 uro,
  • TP Celine Raka izvod Celine med 8. in 14. uro in
  • TP Suhadol izvod Ravne med 12. in 14. uro. 
Vir: ReCO
« Nazaj na seznam
»