Časopis za pokrajino Posavje
30.09.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Akustini koncert Jamski

Objavljeno: Sreda, 27.07.2022    Rubrika: KULTURA Sporočilo
jamski (21 of 48)

Lepo število obiskovalk in obiskovalcev se je prepustilo glasbenemu doživetju na jasi pred Kostanjeviško jamo.

Klub posavskih študentov je minulo soboto priredil akustični koncert Jamski v Kostanjevici na Krki z vizijo, da bi koncert postal tradicionalen (prvič so ga priredili v lanskem letu in gostili Hamo&Tribute 2 Love).

jamski (41 of 48)

Skupina Dan D je poskrbela za nepozabno glasbeno doživetje.

Akustična izvedba programa se je v soboto, 23. julija, odlično zlila s čarobnim ambientom jase pred Kostanjeviško jamo, ko so oder zasedli Dan D. Skromne luči z odra in jasa v objemu potoka sta poskrbela za nepozabno čarobnost dogodka. Obiskovalke in obiskovalci so se po jasi udobno namestili na ponujene blazine ob osvežilni pijači. Organizatorji so navdušili tudi s skrbno pripravljenimi spreji proti komarjem, zaradi neposredne bližine Kostanjeviške jame pa je bilo ozračje nadvse prijetno in prezračeno z blagim vetričem. Boštjan Grubar, član skupine Dan D, je na socialnih omrežjih zapisal: »Samo oči so nas, lokacija danes je srcelomno lepa!«

Hvaležni za obisk in lepe odzive aktivisti že pripravljajo prihodnje dogodke. V svojo delovno skupino, katere glavni namen je zabava ob učenju organiziranja in mnogih drugih uporabnih veščin, vabijo nove aktiviste. Povabljeni vsi dijaki in študentje, ki bi svoje talente želeli razvijati pri delu za posavsko mladino. Svoje zanimanje sporočite na info@kps-on.net.

S. R./Vir: KPŠ

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»