Časopis za pokrajino Posavje
27.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Božično-novoletni koncert Godbe Sevnica

Objavljeno: Ponedeljek, 20.12.2021    Rubrika: KULTURA
Koncert Godbe Sevnica (34)

Občinstvo je vse odigrane skladbe sevniške godbe nagradilo z močnim aplavzom.

V soboto se je v sevniškem športnem domu odvijal, ob omejenem številu obiskovalk in obiskovalcev, božično-novoletni koncert KD Godba Sevnica. Kot solist se je predstavil Omar Naber.

Po lanskoletnem premoru, so se članice in člani KD Godba Sevnica predstavili na tokratnem božično-novoletnem koncertu s pop in rock skladbami ter navdušili občinstvo tako v športnem domu kot pred zasloni elektronskih naprav. Na koncertnem listu so se bile skladbe: Rocking marsch, Tom Jones in concert, Children of Sanchez, Crazy little thing called love, We are the champions, Eye of the tiger, Let me entertain you, Deep Purple medley.
Godba Sevnica, 18. 12. 202116

Omar Naber se je predstavil kot izjemen vokalist.

Glasbeni gost Omar Naber se je predstavil z lastnimi uspešnicami ob spremljavi sevniških godbenic in godbenikov. Prva pesem je nosila naslov Žamet, naslednja Stop in sledile so še Tam nekje (priredba skladbe On my way) ter Vse, kar si želiš.

Zbrane sta na koncertu, ki ga je povezovala Tanja Urek, nagovorila župan Srečko Ocvirk in predsednik KD Godba Sevnica Anton Grilc. V zaključku je vsem zaželel stabilnejše, mirnejše in predvsem z optimizmom napolnjeno prihajajoče novo leto tudi dirigent Matic Nejc Kreča ter se zahvalil zvesti publiki z dvema dodatnima skladbama, Omar Naber pa je zapel še eno svojo skladbo ter navdušil skupaj s sevniškimi godbenicami in godbeniki, ki so s svojim nastopom vnesli več optimizma v prihajajoči praznični čas.

S. R., foto: L. M., S. R.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»