Časopis za pokrajino Posavje
18.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Gledališki abonmaji Kulturnega doma Krško za sezono 2019/2020

Objavljeno: Torek, 27.08.2019    Rubrika: KULTURA Sporočilo
ves-svet-je-oder-mailinga-glavajpg
Kulturni dom Krško vas vabi k vpisu gledaliških abonmajev za sezono 2019/2020. Tudi v letošnji abonmajski sezoni razpisujejo dva abonmaja za odrasle, to sta Zeleni in Modri abonma, ter Rumeni abonma za otroke od 3. leta starosti dalje.

Zeleni in Modri abonma sestojita iz 4 skupnih predstav, nadaljnji 2 predstavi pa se razlikujeta - Zeleni abonma vsebuje 2 dodatni komediji, Modri pa 2 dodatni drami. 

Rok vpisa: od 10. 9. do 21. 9. za dosedanje abonente in od 24. 9. do 15. 10. 2019 za nove abonente

Vpis abonmajev bo potekal:​ vsak delovni dan od 10h - 12h ter od 15h - 17h na blagajni Kulturnega doma Krško.

Podarite gledališče

Gledališki abonma je lahko tudi čudovito darilo. Z nakupom gledališkega abonmaja namreč svojim najbližjim ali prijateljem podarite edinstvena doživetja, nova spoznanja in gledališke užitke. 

Kakšne ugodnosti prinaša vpis abonmaja?

Z vpisom abonmaja si zagotovite ugodnejšo ceno ogleda posamezne predstave ter stalni sedež v dvorani za celotno abonmajsko sezono. Cene vstopnic za ogled abonmajskih predstav bodo v redni prodaji od 15 do 20 €. Z nakupom Zelenega ali Modrega abonmaja tako lahko prihranite kar 20 % vrednosti vstopnic. Z nakupom Rumenega abonmaja lahko prihranite do 20 % vrednosti vstopnic v redni prodaji, spremljevalec pa ima z nakupom abonmaja 50 % popust. Poleg ugodnejših cen za predstave v abonmajskem programu, abonentom ponujamo tudi možnost dodatnih popustov in predhodnih rezervacij za določene druge gledališke in glasbeno-scenske dogodke, ki jih organiziramo v aktualni sezoni.

Vir: KD Krško
« Nazaj na seznam