Časopis za pokrajino Posavje
22.10.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

JSKD OI Brežice vabi na prvo predstavo gledališkega abonmaja, razstavo in koncert

Objavljeno: Sreda, 29.09.2021    Rubrika: KULTURA Sporočilo
jskd_oi_brezice
JSKD OI Brežice vabi na zanimive kulturne dogodke, ki se bodo odvili v naslednjih dneh. Vpisujejo tudi že v Gledališki abonma Brežice 2021/2022, v okviru katerega vabijo na prvo predstavo (za abonente in druge obiskovalce (izven), in sicer strip komedijo Janez Novak, ki bo v torek, 5. 10. 2021, ob 19.30 v Domu kulture Brežice in v kateri igra tudi posavski rojak Klemen Slakonja.

Več na www.jskd.si, FB JSKD Brežice ali na https://forms.gle/SwfCMYeeetRwJQQC8.

Nadalje vabijo k ogledu grafične razstave Društva likovnikov Brežice Prvi vročinski val - inverzija belega reza, ki je v avli MC Brežice postavljena še do 15. 10. 2021.

Najavljajo pa tudi sobotni 28. letni koncert Mešanega pevskega zbora Viva Brežice "Izven okvirja" v sodelovanju s Folklorno skupino KUD Oton Župančič Artiče, ki bo na grajskem dvorišču v Brežicah (v primeru slabega vremena je rezervna lokacija Prosvetni dom Artiče) s pričetkom ob 19. uri. Šlo bo za zborovsko-plesno doživetje v sodelovanju s FS KUD OŽ Artiče: glasbene novitete o starodavnih božanstvih mladih skladateljev Klare Mlakar, Mateja Kastelica, Krištofa Strnada in koreografinje Anje Cizel. Vstopnina: odrasli 10 €, otroci do 15 let 8 €. Obisk koncerta je možen s PCT-pogoji.

Vir: JSKD OI Brežice
« Nazaj na seznam
»