Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Možnost brezplačnega spletnega vpisa v Valvasorjevo knjižnico Krško

Objavljeno: Četrtek, 02.04.2020    Rubrika: KULTURA Sporočilo
knjiznica KK (5)
Valvasorjeva knjižnica Krško obvešča, da so v času izrednih razmer vzpostavili možnost brezplačnega spletnega vpisa v knjižnico, ki omogoča dostop do vseh njihovih oddaljenih storitev:

izposoja e-knjig na portalu BIBLOS in do E-VIROV: Tax-Fin-Lex, Press Reader, EBSCOhost, Britannica (do teh dostopate preko enotne prijave s številko članske izkaznice knjižnice in geslom, ki si ga nastavite v storitvi Moja knjižnica). V Valvasorjevo knjižnico Krško se lahko polnoletne fizične osebe brezplačno vpišete preko SPLETNEGA OBRAZCA, kamor vnesete svoje osebne podatke, kot so navedeni v vašem osebnem dokumentu.

Spletni vpis omogoča dostop do e-knjig, ki so vam brezplačno na voljo na portalu Biblos. V Bibilosu imamo trenutno za vas naročenih čez 700 knjig. V e-zbirki Press Reader pa svojim članom nudimo dostop do več kot 7.500 svetovnih časnikov (tudi do Dnevnika, Nedeljskega Dnevnika in Večera).

Če boste uporabljali tudi druge storitve v naših knjižnicah, lahko ob prvem obisku uredite člansko izkaznico, plačate članarino po veljavnem ceniku ter s podpisom potrdite vaše osebne podatke.

Spletni vpis je namenjen le polnoletnim fizičnim osebam in ga ne morejo koristiti pravne osebe. Za uporabo vseh storitev, ki jih ponuja knjižnica, je postopek vpisa potrebno opraviti osebno v knjižnici.

UPORABNIKI, KI STE ŽE VČLANJENI V KNJIŽNICO IN NIMATE GESLA ZA STORITEV MOJA KNJIŽNICA, JIH KONTAKTIRAJTE PO ELEKTRONSKI POŠTI ALI POKLIČITE PO TELEFONU IN VAM BODO GESLO NASTAVILI.
 
Za dodatne informacije in pomoč so vam na voljo na elektronskem naslovu knjiznica@knjiznica-krsko.si ali telefonsko na 041 448 652 vsak delovnik med 9. in 15. uro.

Vir: Valvasorjeva knjižnica Krško
 
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

07.05.2020 | Redakcija

Vesele praznike!

07.05.2020 | Redakcija

Lesen hladilnik na led