Časopis za pokrajino Posavje
29.03.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nostalgična komedija Vinka Moederndorferja v sredo na odru KD Krško

Objavljeno: Torek, 21.02.2017    Rubrika: KULTURA Sporočilo
_E4A0603

Prizor iz Nostalgične komedije

V sklopu abonmajskega programa Kulturnega doma Krško bo jutri, v sredo, 22. 2., na sporedu komedija enega najuspešnejših slovenskih sodobnih dramatikov Vinka Möderndorferja. Uprizoritev Nostalgična komedija je nastala v produkciji Slovenskega ljudskega gledališča Celje, pod njeno režijo pa se podpisuje Boris Kobal. Tudi tokrat po predstavi v Kulturnem domu Krško pripravljajo spremljevalni program, ki bo obiskovalcem ponudil pogovor z glavnima igralcema predstave Anico Kumer in Evgenom Carom.

Nostalgična komedija je preplet prizorov iz treh različnih obdobij v življenju nekega para, je življenjski obračun para, ki se vsak po svoje spominjata istih dogodkov iz njunega skupnega življenja. Drugi igralci v komediji so še: Tanja Potočnik, Bojan Umek, Liza Marija Grašič, Aljoša Koltak, Barbara Medvešček, Igor Žužek.

Predstava (za ZELENI abonma in izven) bo torej jutri v KD Krško s pričetkom ob 19.30. Cena vstopnice: 15 € oz. 12 € (upokojenci, dijaki in študentje) oz. 8 € (imetniki MODREGA abonmaja).

Vabljeni!

Vir: Kulturni dom Krško
« Nazaj na seznam