Časopis za pokrajino Posavje
30.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prihodnji torek že 4. kino na grajskem dvorišču, tokrat slovenski

Objavljeno: Četrtek, 30.07.2020    Rubrika: KULTURA Sporočilo
7b52dfec-36a0-4b02-9928-0055484a8a0e
V torek, 4. avgusta, bo na brežiškem grajskem dvorišču predvajan že 4. film v tem poletju v sklopu kina na grajskem dvorišču v organizaciji Posavskega muzeja Brežice. Tokrat si boste ogledali slovenski film Vsi proti vsem.

VSI PROTI VSEM

Torek, 4. avgust 2020, 21.00

Kriminalni film, Triler, 2020, 104 min, Slovenija
Scenarij: Andrej Košak
Režija: Andrej Košak
Igrajo: Vlado Novak, Silva Čušin, Aleksandra Balmazović

Vsi proti vsem je politična drama z elementi trilerja, ki se dogaja v izmišljenem kraju Rovte pod idiličnimi Alpami in govori o politiki, volilnih prevarah in razkrajanju moralnih vrednot.


Vinar večera: Stanislav Barkovič, Brezje pri Veliki Dolini

Prijazno vabljeni, da poletne večere preživite v naši družbi.

Vstopnina: 3 € za odrasle, 1 € za otroke.

Ukrepi za omejitev tveganja: V skladu s priporočili NIJZ za muzeje in galerije ob epidemiji COVID-19 spoštujemo priporočene ukrepe in skrbimo za varen obisk razstav ter dogodkov. Za obiskovalce zagotavljamo razkužila za roke, maske, skrbimo za ustrezno čiščenje in razkuževanje prostorov, skrbimo za prezračevanje … Podrobneje o varnem obisku muzeja si lahko preberete: https://www.pmb.si/novosti/navodila-za-varen-obisk-muzeja.
Obisk prireditev poteka skladno z odloki Vlade RS za preprečevanje širjenja okužb. Na prireditvah zbiramo vaša dovoljenja in vodimo seznam udeležencev dogodka. Pridobljene podatke hranimo še mesec po dogodku in jih potem uničimo. Hvala za razumevanje.

Vir: PMB
« Nazaj na seznam