Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

»Seks in ljubosumnost« na rajhenburškem odru

Objavljeno: Sreda, 29.03.2023    Rubrika: KULTURA Redakcija
UMM_0375

Igralska zasedba

Prihajajoči petek, 31. marca, vas Teater Rajhenburški vabi v Dom Svobode v trško jedro Brestanice, na odru katerega bodo ob 19.00 tamkajšnji gledališčniki premierno odigrali komedijo Marca Camolettija Seks in ljubosumnost, prvo celovečerno predstavo po koronskem času. Predstavo je režirala Margareta Marjetič, glavne vloge pa bodo odigrali Matej Krmelj, Matej Ulčnik, Mojca Kranjec, Kristina Virant Krmelj, Karmen Kerle in Nina Župevc. Po premierni uprizoritvi bodo reprizo na domačem odru uprizorili 15. aprila ob isti uri.

Plakat Seks in ljubosumnost
Matej Krmelj nam je razkril tudi nekaj drobcev iz vsebine. Torej: Bernard odkrije, da ga žena vara. Z zvijačo organizira srečanje na štiri oči z njenim ljubimcem Robertom in ga postavi pred izbiro: ali ga bo ubil ali pa mu naj pripelje za kompenzacijo svojo ženo. Robert izbere drugo možnost, a na dogovorjeno večerjo pripelje namesto žene plačano spremljevalko. Vse se odvija v dogovorjeni smeri, dokler se nenadoma ne pojavi Robertova prava žena. Nastane vrsta zapletenih situacij, izmikanj in zapletov. Robert se iz kazanove vse bolj spreminja v osmoljenca, Bernard pa zvito pretkano razvija svojo ljubezensko prihodnost.

Več žgečkljive vsebine vam na tem mestu ne smemo razkriti, zato vabljeni v petek v zgodnjem večeru na ogled nove predstave Teater Rajhenburški.

B. M., vir in foto: KD Svoboda Brestanica
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu

22.07.2022 | Sporočilo

Vrt in voda v poletnih mesecih